Oddaja prostora za otroške zabave, otroški rojstni dan, dogodki, animacije, oddaja napihljivih igral.

Naslov: Selanova ulica 12, 1000 Ljubljana
Gsm: + 386 41 953 135
Email: info@buska.eu


Otroška igralnica buška

IDEALNO ZA OTROŠKI ROJSTNI DAN

Pri rezervaciji najema navedite datum in št ur, ki jih želite zakupiti in potencialne ostale storitve (animacije, torte, pinjate, več o animacijskih paketih lahko preberete tukaj: http://www.buska.eu/animacijski-paket/; podatki so na voljo na spletni strani www.buska.eu ). Pripišite prosim svoje kontaktne podatke na katerih ste dosegljivi.

Rezervacijo vam po pregledu prostih terminov potrdimo. Po potrjenem terminu vam pošljemo transakcijski račun, kamor se izvrši nakazilo. Po prejetem nakazilu vam pošljemo račun o plačilu. Z plačilom je najem igralnice dokončno potrjen. Najem igralnice je potrebno poravnati v 5 dneh. V primeru bolezni otroka ali druge višje sile, se dogovorimo za naslednji prosti termin. Denarja ne vračamo.

 

Podatki za plačilo:

ORGANIZACIJA DOGODKOV
Edita Dečman, s.p.
Selanova ulica 12, 1000 Ljubljana
IBAN: SI56 051008016459437 (odprt pri Abanki d.d.)


Najem otroške igralnice

Najem igralnice zajema predhodno dogovorjeno in časovno omejeno uporabo vseh igral in igrač v igralnici, kuhinje (uporabo kuhinjske posode, kozarcev za vodo, sok, krožnički za torto, skledice za prigrizke, pladenj, pribor za rezanje torte, vrči, velik hladilnik, kuhalna plošča (priprava kave…), miz in stolov ter sanitarij v sklopu igralnice Buška. Prostor je primerno opremljen za pogostitev otrok in odraslih. Najkrajši čas za najem otroške igralnice je 3 ure. Za vsako naslednjo uro dobite 30% popusta.

Ob najemu prostora ste v naši igralnici sami. 30 minut pred začetkom zabave vas ekipa Buške pričaka v igralnici, slavljencu vošči, potem vas zapustimo. Vrnemo se 10 minut po uri, ki je dogovorjena za konec zabave).

Prostor se pospravi tako, da odnesete vse kar ste vi oz. povabljenci prinesli v prostor, pospravi se krožnike, pribor, ostanke hrane, pijače, prtičke, embalažo, ovojni papir in morebitne okraske, v koše za ločevanje odpadkov. Za končno čiščenje poskrbi ekipa Buške.

V prostoru in na igralih je obvezna uporaba copat. Copati za odrasle so vam pri nas na razpolago, otroci pa jih prinesejo seboj.

Hvala za zaupanje. Veliko smeha in veselja za vaše rojstnodnevne otroške zabave.

Ekipa otroške igralnice Buška
Gsm: + 386 41 953 135
Email: info@buska.eu